MXF
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çocukların Aşk Tanımları

MXF :: GENEL :: Mizah

Çocukların Aşk Tanımları Empty Çocukların Aşk Tanımları

Mesaj tarafından Büşra Ptsi Şub. 23, 2009 4:59 pm

En büyüğü 10 yaşında olan bir grup akıllı bıdığa "Sence aşk nedir?" diye sorulmuş. İşte
cevapları:

- Aşk, sevgilimizle aramızda bi sürü kötü şey meydana gelmeden önce hissettiğimiz şeydir.

- Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu,
dedemin de parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu. Bence
aşk budur.

- Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza
koyması ve bizim tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır.

- Aşk çok yorgun olduğumuzda bizi gülümseten bişeydir.

- Aşk, annemiz babamıza kahve yaptığı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve
tadının çok güzel olduğunu kontrol etmesidir.

- 'Senden nefret ediyorum' dediğimiz birine ilerde aşık oluruz.

- Aşk sevgilimizin her şeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir.

- Aşk, köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup bütün suratınızı
yalamasıdır.

- Aşk, Sevgililer Günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri sevgilimize soylemek ama başkalarına
söylerken yakalanmamaktır.

- Eğer aşık değilseniz "seni seviyorum"demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep "seni seviyorum"diyin,
hem aşıksanız hem de "seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp.
Büşra
Büşra

MXF :: GENEL :: Mizah