Sizce hangi mesleği seçmeliyim?..
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sizce hangi mesleği seçmeliyim?..
Seneye sınava gireceğim ama hala meslek konusunda büyük bir karmaşanın içerisindeyim..Kafamda bir çok seçenek var.. Birincisi doktorluk.. Ama tüm hayatımı etkileyecek bir meslek bu.. Kalabalık hastane ortamı,nöbetler... Kan görmek konusunda da çok dayanıklı olduğum söylenemez.. Ama yine de Doktor olabilmek isterim..
İkincisi ise mimarlık.. Tam bir bayan mesleği.. Kendime ait sevimli bir ofis.. Sürekli yanıma uğrayan meraklı misafirlerimle hoş sohbetler.. Aslında düşündüğüm zaman hiçte kötü bir durum değil.. Ama başka bir yönle ele aldığımda insanların evlerini dekore etmektense bir insan hayatını kurtarmak daha yüce bir iş..
Sonuncusu ise yöneticilik.. Birbirlerine fazla uzak olmayan şeyler aslında,tabi alanları göz önüne alınmadığında..
Çok kararsızımm..Tavsiyelerinizi bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler
İkincisi ise mimarlık.. Tam bir bayan mesleği.. Kendime ait sevimli bir ofis.. Sürekli yanıma uğrayan meraklı misafirlerimle hoş sohbetler.. Aslında düşündüğüm zaman hiçte kötü bir durum değil.. Ama başka bir yönle ele aldığımda insanların evlerini dekore etmektense bir insan hayatını kurtarmak daha yüce bir iş..
Sonuncusu ise yöneticilik.. Birbirlerine fazla uzak olmayan şeyler aslında,tabi alanları göz önüne alınmadığında..
Çok kararsızımm..Tavsiyelerinizi bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler
Büşra- Mesaj Sayısı : 53
Geri: Sizce hangi mesleği seçmeliyim?..
Mekteb-i Mülkiye-i Şahane-i Aliosmaniye şimdiki adıyla Siyasal Bilgiler Fakültesi............tek geçerim
hocalarıyla, eğitim kaliyesiyle, hiç bitmeyen aksiyonuyla, 150yıllık dev geçmişiyle, mükemmel mimarisiyle,eğlence dolu inek bayramıyla veee tabiki mülkiyelilerin vazgeçemediği sulhi abisiyle Türkiyede eşi olmayan süper hatta vazgeçilmez bi okul...herkese şiddetle tavsiye ederim. kazanmasıda okumasıda oldukça zor ama mülkiyenin havasını tenefüs etmek bile tüm zorluklarına değer.
unutma mülkiyeli olmak ayrıcalıktır
hocalarıyla, eğitim kaliyesiyle, hiç bitmeyen aksiyonuyla, 150yıllık dev geçmişiyle, mükemmel mimarisiyle,eğlence dolu inek bayramıyla veee tabiki mülkiyelilerin vazgeçemediği sulhi abisiyle Türkiyede eşi olmayan süper hatta vazgeçilmez bi okul...herkese şiddetle tavsiye ederim. kazanmasıda okumasıda oldukça zor ama mülkiyenin havasını tenefüs etmek bile tüm zorluklarına değer.
unutma mülkiyeli olmak ayrıcalıktır
mülkiyeli- Mesaj Sayısı : 16
Ama seçeneklerim arasında Siyasal Bilgiler yoktu yeteneksizim..
Busracim hakkinda hayirlisi olani dile.. O seni bulacaktir... Ama bu mulkiye olmayacak emin ol...
büşücüm senn için büyük şanssızlık
Şans mı şanssızlık mı hiç bir şey bilmiyorum ya
büşücümm mayıs 8de inek bayramımız var. ankaralı olduğun için namını duymuşsundr.davetlim ol gel okula neler kacırdığını görürsün
[b]Hiç duymadım ama katılmayı isterim bu arada sembol neden ''İnek''?
bayrama gel celal hoca "ineklerimmm" dediğinde anlarsın nedenini ankaralı olupta hiç duymaman çok garip
yawww ankarayı başkent yapan mülkiyedir zatennnnn
yawww ankarayı başkent yapan mülkiyedir zatennnnn
Çok kapalı konuşuyosun merakım 2 kat daha arttı valla ben de bilmiyorum nasıl bi Ankaralıyım ama okul-ev çizgisi üzerinde seyehat ettiğimden dolayı bilmiyor olabilirim
1 sayfadaki 1 sayfası