MXF
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ßir Pc'ye Nasıl GiriLir CevapLarı ßurada..!

4 posters

ßir Pc'ye Nasıl GiriLir CevapLarı ßurada..! Empty ßir Pc'ye Nasıl GiriLir CevapLarı ßurada..!

Mesaj tarafından Muhammed Salı Şub. 10, 2009 7:14 pm

Evet ArkaşLar Çoqu ForumLar'da Bu Konuda Hakkında Baya ßir Konu Açılmıştır.

Ancak Size %100 Giriş Sunucam Ancak Açık Konuşayım Antivirüs Olmayan Bir Bilgisaya Giriş Yapabiliyorum Sadece ŞuanLık Turojanımın AntivirüsLere YakaLanmaması İçin ÇalışmaLar İçersindeyim..

Sadece Ip iLe Bir Pc ye Girmek İmkansız Deqildir Ancak İmkansız Denecek Derecede Zordur...

Biz Ip Falan Deqil Bildiqimiz HerzamanKi Dosya Yollama İşLemi İle PC ye Giricez Tabiki Şimdilik Antivirüs Olmayan Pclere Sorunsuz Giriş Yapıcaz..

Bu Konuyu Okuyan Çoqu Arkadaş Turkojanı Duymuştur Belki KullananLarda Vardır.. Ancak Kullanmaya Bilmeyen ArkadaşLar Ve Hiç Bu Programı Bilmeyen ArkadaşLar Bu Konu Açılmıştır..

Size Proqramın DownLoad Linkini Vericektim Ancak Site Programda Gizli Girişi YasakLamış Yani Bizim İşimize Yaramaz..

Ama İnanmayan ArkadaşLar www.turkojan.com Adresine Bakarak Dalga GEçmediqimi Yada Boşa Konuşmadıqımı Anlaya Bilirler ...

Eqer SizLerde Bir Pc ye Sorunsuz Ve Gizli Girmek İstiyorsanız... Bana Ulaşa Bilirsiniz Size Programın Tam Sürümü Ve Kullanımı Hakkında Online Yardımcı Olacaqımada Emin Olabilir Ve Bir Pc ye Girişi Yaptırana Kadar Yardımcı Olacaqımıda Unutmayanız..!!!

Tekrar SöyLüyorum ŞuanLık Sadece ''Antivirüsü'' Olmayan PcLere Online Herqün Baqlanarak Şifre, Web Cam Görüntüsü,Ses Alabilme , Dalga Geçebilme , Şifrelerini Alabilme ve Daha Daha Daha Fazlası...!

İletişim İçin ;

Msn : lorrdd@hotmail.co.uk
Gsm : +90-506-246-26-12
Muhammed
Muhammed

http://www.sevgiden.net

ßir Pc'ye Nasıl GiriLir CevapLarı ßurada..! Empty Geri: ßir Pc'ye Nasıl GiriLir CevapLarı ßurada..!

Mesaj tarafından MXF Salı Şub. 10, 2009 8:08 pm

Resimli anlatimla diger teknikleride anlatirsan seviniriz... Resmi sitesinden indirirken trojan uyarisi aliyoruz. Bu mantikli aslinda. Bende bir program yazsam ve illegal kullanimlara acik olsa kensinlikle o programa bana hizmet edecek bir solucan eklerim. Hackerlik kolay is degil. Bu programi solucanlardan temizledikten sonra rapidde yayinlarsan seviniriz...
MXF
MXF
Admin

http://sohbet.forumotion.co.uk

ßir Pc'ye Nasıl GiriLir CevapLarı ßurada..! Empty ßir Pc'ye Nasıl GiriLir CevapLarı ßurada..!

Mesaj tarafından Muhammed Çarş. Şub. 11, 2009 12:03 am

Sefil ResimLi AnLatımLar İçin Zamana İhtiyaCım Var... Ancak Trojan Uyarısı Alman Çok Doqal Çünki Zaten Sen Virüs Yaratarak İşLem Yapıyorsun Yani Proqramın Kendisi Bir Virüs ..! Ve Sen ÖnceLikLe Şunu Kabullenmelisin Hacker Olmak İstiyorsan AntivirüsLeri Hayatından Çıkarıp RiskLeri Göz Önüne AlmaLısın..!

Ve Programı TemizLememi İstemişsin Programı TemizLememim İmKanı Yoq Uzun Zamandır Ben Turkojan Kullanıcısıyım Ve Bir Zarar Görmedim Zarar Vermekten Başka Very Happy

Kısa Süre İçersinde REsimLi Anlatım Ve Download Linki İle BirLikte Tekrar Bir Sunum Yapıcam SayqıLarımLa..!

MuhammedKıLıçkaya
Muhammed
Muhammed

http://www.sevgiden.net

ßir Pc'ye Nasıl GiriLir CevapLarı ßurada..! Empty Geri: ßir Pc'ye Nasıl GiriLir CevapLarı ßurada..!

Mesaj tarafından revan Çarş. Şub. 11, 2009 1:57 pm

güzel bir bilgi... paylaşım için teşekkürler....
revan
revan

ßir Pc'ye Nasıl GiriLir CevapLarı ßurada..! Empty AC tusu

Mesaj tarafından NONAME Çarş. Şub. 11, 2009 6:01 pm

Kapaliyken girmek istersen "AC" yani start tusuna bas... Smile
NONAME
NONAME
Oda Kontrolörleri
Oda Kontrolörleri

- Similar topics